Inruilen

Wanneer u een nieuwe auto koopt moet u natuurlijk uw huidige auto ook zien te verkopen. Hier zijn verschillende opties voor. U kunt ervoor kiezen om de auto zelf te verkopen door een advertentie te plaatsen op bijvoorbeeld marktplaats of autoscout. Wij merken dat veel mensen hier niet veel zin in hebben door het gedoe wat erbij komt kijken. Vreemde mensen aan de deur, proefritten maken, moeilijke vragen en eindeloos onderhandelen. Om deze redenen kiezen veel mensen ervoor om de oude auto in te ruilen op een nieuwe auto. Bij ons kun je natuurlijk ook inruilen!

Bepalen van de inruilprijs

Wij zorgen er altijd voor dat we onze inruilprijzen goed kunnen onderbouwen. Het eerste wat we doen als iemand zijn auto wilt inruilen is een koerslijst invullen. Dat is een programma dat de waarde van een auto berekend. Wij merken dat de koerslijst van de ANWB het beste aansluit bij ons uiteindelijke inruilbod.

Nadat we de koerslijst hebben ingevuld gaan we op zoek naar een vergelijkbare auto die in Nederland te koop staat. In de meeste gevallen zijn de prijzen ongeveer hetzelfde als de prijzen in de koerslijst. Er bestaan natuurlijk uitzonderingen waarbij de prijzen op de markt hoger of lager liggen dan de prijzen van de koerslijst. Met al deze informatie bepalen we een inruilbod. Dit bod is geheel vrijblijvend. U kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om de auto toch zelf te verkopen.