FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

Te koop auto importeren uit Duitsland

 

Auto’s importeren die te koop staan in Duitsland.

Dit is niet zomaar iets, dit is een auto importeren die te koop staat in Duitsland, waarvan u de auto alleen gezien hebt op plaatjes en niet wetend waaraan u begint. Toch wilt u profiteren van de aanschafprijzen van auto’s  in Duitsland. Hier kunnen wij u mee helpen en hier een zeer aangename, zorgeloze ervaring van maken.

Als u zeer geïnteresseerd bent in een auto en u heeft zich al laten informeren over het importeren van een auto, dan is dit het traject dat u meemaakt.

  • Weet welke auto u wilt hebben, verdiep uw in de auto en kijk zelf rond van hoe u het wilt hebben, natuurlijk kan je ook al wat aanbieders na gaan over de auto die u in gedachte hebt, hoe de status is van de auto en andere informatie die van toepassing kan zijn.Voor u zelf een bedrag vast stellen wat u ongeveer wil gaan uitgeven en of het rendabel is voor u zelf.
  • Wilt u het traject importeren zelf doen? of wilt u met advies/ondersteuning, of denkt u eraan dit te laten doen door een firma die er gespecialiseerd in is. Ik adviseer een firma te nemen die gespecialiseerd is om dit te doen als u nog nooit een auto geïmporteerd heeft, er komen namelijk zeer lastige zaken bij kijken, o.a. belasting technische zaken en andere vlaktes waar u zich nog misschien nog niet hebt ondervonden. Wanneer u dit wel heeft gedaan dan spreekt deze stap voor zich uiteraard.
  • Daarnaast, zijn er meerde zaken die bij auto’s importeren komen kijken, namelijk RDW keuring en BPM berekening, dit kan u natuurlijk zelf doen, maar u kunt er ook voor kiezen om een Full importservice aan te vragen die alles voor u doet en waarbij deze twee zaken onder vallen.
  • Na uw keuze bij stap 2 bij inschakeling firma: kunt u gaan kijken of er al een specifiek keuze is van auto waar uw oog op is gevallen, of als u dat niet weet dat u de firma een zoekopdracht geeft naar deze model en type auto. Iets wat slim is altijd te doen om te kijken of zij met betere keuzes komen, tenzij uw zeker bent van u keuze, maar normaal gesproken heeft een firma vaak kringen en relaties om auto’s makkelijker aan te kunnen komen, die vaak niet op internet aanbieders sites staan.
  • Als u zo ver bent, en uw keuze heeft gemaakt, legt het bedrijf contact met den aanbieder(s). Zij gaan onderhandelen over de prijs en zij geven uw feedback over de prijs en uiterste bedragen om deze auto aan te kopen. Als u hiermee akkoord mee gaat dan gaan zij de auto inspecteren, waar dat dan ook mag zijn in Duitsland.
  • Als de auto is aangekocht dan, transporten wij de auto voor u naar Nederland en maken wij de auto ook rijklaar, dus ook hier heeft u geen zorgen.

U hoeft alleen achterover te zitten en het importeren van een auto wordt geregeld van A tot Z. Vul ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


 

 

 

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD