FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

RDW importeren

 

EU-Import biedt tal van mogelijkheden voor het RDW keuren en importeren van auto's. U kunt ons op twee verschillende manieren benaderen:

  • U heeft een Buitenlandse auto op het oog die u graag wilt importeren. Deze specifieke auto heeft u misschien op internet gevonden. Stuur ons de link door en wij maken voor u direct een offerte voor alle bijkomende kosten. Het kan ook zijn de de auto wilt importeren als 'verhuisgoed'.
  • U weet nog niet welke auto te importeren. Waarschijnlijk bent u zich wel bewust van de voordelen van het importeren, maar wilt u graag advies bij de keuze van de juiste auto. EU-Import gaat op zoek naar geschikte auto's op basis van uw wensen. U kunt uw wensen doorgeven via het invulformulier op onze website, maar u kunt natuurlijk ook direct met ons contact op nemen door langs te komen of te bellen.

 

Diverse mogelijkheden voor het importeren van auto's:

Auto naar Keuze – Wij verzorgen het complete traject van A tot Z. Alles wordt u uit handen genomen, u hoeft alleen maar een goedkeuring te geven op een offerte van ons. Wij gaan de auto voor u halen en verzorgen de verder te volgen trajecten. Na enkele dagen rijdt u bij ons weg in uw nieuwe auto met alle Nederlandse papieren die we van de RDW hebben gekregen na het importeren.

 

Importbegeleiding – We begeleiden u met de aankoop, het transport, de keuring bij RDW en de BPM afdracht. Hierbij ontvangt u ook alle door ons ingevulde documenten voor een goede aangifte! Wij werken namelijk met dezelfde software voor de berekening van de BPM als de Douane. Men moet altijd naar de RDW om voor het importeren van een voertuig. De RDW zorgt voor de registratie in Nederland en de RDW zorgt voor de afhandeling van het importeren. Van de RDW krijgt u immers het nieuwe Nederlandse kentekenbewijs wanneer de auto klaar is met het proces van importeren.

 

Transport – U heeft zelf de auto gekocht in het buitenland en wil nu graag de auto (verzekerd) naar Nederland transporteren.

 

Importkeuring – U heeft een auto aangekocht en getransporteerd. Alleen u wilt graag door een gespecialiseerd bedrijf het daadwerkelijke import-traject laten verzorgen, om hiermee een zo laag mogelijke BPM-afdracht te realiseren.

 

  

Zoekopdrachten gerelateerd aan RDW importeren

Importeren uit Duitsland

RDW import auto

 

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD