FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

RDW berekenen

De BPM kan niet bij de RDW betaald worden. De BPM kan bij de Belastingdienst betaald worden, dit is ook gelegen bij een RDW kantoor. U kunt pas een BPM aangifte doen, wanneer u bij de RDW bent geweest. De RDW kijkt of de auto helemaal in orde is. Ook vragen ze bij de fabriek een lijst op hoe de auto is geleverd, ze vergelijken dan de opties op de lijst en met de auto, als alles klopt dan kun je de BPM gaan opvragen bij de Belastingdienst. Verder bepaalt de CO2 uitstoot en de catalogusprijs van de auto ook de hoogte van het BPM bedrag. Als u voorgaande stappen hebt doorlopen en het BPM bedrag netjes is betaald, dan krijgt u binnen een paar werkdagen het kentekenbewijs toegestuurd en mag u het kenteken ophalen. 

De Belastingdienst kijkt overigens alleen naar de CO2 uitstoot bij personenauto’s. Bij bestelauto’s en motoren geldt alleen de netto-catalogusprijs.

Het berekenen van de BPM is geen makkelijk gegeven. Voor EU-Import is dit dagelijkse kost, wij kunnen u daar dan ook uitstekend bij helpen. Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij helpen u graag verder.

 

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD