FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

Kosten invoeren

 

Wat kunt u verwachten aan kosten bij het invoeren van een auto?

  • Aankoop auto

De aanschafprijs van de auto is meestal de grootste uitgave bij het importeren. Al het voordeel wat wij behalen aan prijsonderhandelingen komt geheel ten goede aan onze klanten.

  • Transport kosten

Wanneer wij het transport voor u uit handen nemen, zorgen we ervoor dat de auto met een All-Risk verzekering naar Nederland wordt getransporteerd. De kosten die wij maken bij het transport, tijdens het invoeren van een auto(brandstof, uren, verzekering, reiskosten), vindt u terug in onze offerte en later op de eindfactuur.

  • BPM

De kosten voor de BPM die betaald moet worden bij het invoeren van de auto is in eerste instantie een variabel gegeven. De BPM die op de offerte staat vermeld is altijd een maximaal te betalen bedrag. Wanneer we meer gegevens van de auto hebben, kunnen we een uitgebreide BPM berekening maken. Al het voordeel wat we op de BPM behalen komt geheel ten goede aan onze klanten. Hier vind u de BPM regels vanaf 2012.

  • RDW

Naast de kosten voor het invoeren aan BPM, moeten er ook kosten worden gemaakt bij de RDW. De kosten van de RDW zijn een vast gegeven en staan gespecificeerd op onze offertes.

  • Tenaamstelling

Om alle kosten zo transparant mogelijk te houden, specificeren wij alle kosten op onze offertes en de eindfactuur. Hierop vindt u ook een bedrag terug voor de tenaamstelling van de auto. Hier hoeft u dus later niet extra voor te betalen, wij zorgen voor een juiste tenaamstelling van uw auto bij zowel particulier als zakelijk gebruik.

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD