FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

Waarom importeer ik een auto?

 

Als u een auto zoekt, bijvoorbeeld een vrij nieuwe BMW  7-serie. Deze auto is zeer schaars op de nederlandse automarkt, dus daarom importeer je deze auto. Stel je zoekt een BMW  7-serie in Nederland en importeer je niet, dan heeft u misschien keuze uit 10 auto`s. Stel ik zoek een BMW 7-serie in Duitsland en ik importeer deze wel, dan heeft u meer als 100 of 200 auto`s om uit te kiezen. Ook is het zo, als ik een auto importeer uit Duitsland,  hebben veel meer opties en een heldere onderhouds historie.

Prijs

Een auto importeren vanuit het buitenland kan goedkoper zijn dan er hier ééntje te kopen. Er zijn een aantal zaken die hierin een rol spelen. Eerst is er het verschil in BTW tarief in de verschillende EU lidstaten. Indien je een auto importeert die ouder is dan 6 maanden en meer dan 6000Km op de teller heeft staan, dan betaal je de BTW in het land van oorsprong.
Een tweede aspect is de omvang van de tweedehands automarkt. In een auto liefhebbend land, als Duitsland, is de tweedehandsmarkt voor auto’s overweldigend groot. De officiele site van Volkswagen in Duitsland telt alleen al meer dan 60.000 auto’s! Kan je nagaan hoe groot de markt is van alle tweedehands auto’s. Des te groter de markt, des te meer druk staat er op de prijs. Don’t take my words for it, check it out yourselves!

Zoekopdrachten gerelateerd aan importeer

import uit Duitsland

auto importeren Duitsland

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD