FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

Duitsland auto kopen

 

Wanneer u voornemens hebt om in Duitsland een auto te gaan kopen, zijn er een aantal zaken waar u op moet letten:

Goede afspraken

Maak van te voren goede afspraken met de verkoper. Wij helpen u graag met het maken van deze afspraken (prijsonderhandelingen, contracten enz). 

Contact maken met verkoper

Laat iemand contact maken met de verkoper die de duitse taal spreekt, zo kunnen misverstanden worden voorkomen en weet u goed waar u aan toe bent. Al onze medewerkers spreken vloeiend Duits en kunnen u hier goed bij helpen.

Prijs afspraak

Wanneer u in Duitsland een auto wilt gaan kopen, is het belangrijk om van te voren een prijs af te spreken. De eerste prijs onderhandelingen beginnen we telefonisch op afstand. Later wanneer wij of u de auto gaat bezichtigen, worden de laatste prijsonderhandelingen gedaan. EU-Import adviseert u graag hierover.

Duitse auto papieren

Het is belangrijk dat alle Duitse auto papieren in orde zijn. Wanneer u in Duitsland een auto gaat kopen heeft u in ieder geval de Fahrzeugbrief en Fahrzeugschein nodig van de verkoper. Zonder deze twee autopapieren kunt u de auto niet importeren.

Eu-import

EU-Import heeft veel ervaring met het kopen van auto’s in Duitsland. Wij adviseren u graag over bovenstaande onderwerpen of nemen u het gehele traject van a tot z uit handen. U kunt vrijblijvend het aanvraagformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Zoekopdrachten gerelateerd aan duitsland auto kopen

duitse autosites

duitse auto importeren

duitse import

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD