FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

Duitse tweedehandse auto

 

Waar op letten bij het importeren van een Duitse tweedehands auto?

Veruit het meest geïmporteerd is een Duitse tweedehands auto. Een Duitse tweedehands auto is zo populair, omdat:

  • De prijzen zijn in Duitsland gunstiger
  • De auto's zijn vaak al standaard beter uitgerust met opties en accessoire
  • Het onderhoud in Duitsland wordt beter bijgehouden en dat gebeurd ook vaker bij de dealer
  • Het aanbod is verschrikkelijk groot, waardoor er altijd wel een Duitse tweedehands auto te vinden is die aan uw wensen voldoet.

Auto zoeken

Of u nu zelf gaat zoeken naar een Duitse tweedehands auto of dat aan ons verzoekt, de beste zoeksites in Duitsland zijn:

  • Autoscout24.de
  • Mobile.de

Omdat wij een groot dealer bestand hebben opgebouwd, kunnen wij voor u ook specifiek bij dealers en andere relaties zoeken naar een voor u passende auto die aan uw criteria voldoet.

Technisch controleren auto

Wanneer u een Duitse tweedehands auto heeft gevonden die aan uw wensen voldoet, is het belangrijk dat deze goed wordt gecontroleerd op eventuele mankementen. Wij gaan de auto uitgebreid optisch en technisch inspecteren en overleggen ieder detail met u, zodat u overal van op de hoogte bent. Eventuele mankementen kunnen in de laatste prijsonderhandelingen worden meegenomen. Natuurlijk kunt u er ook zelf voor kiezen om de controle uit te voeren, echter kunnen wij dan niet meer in staan voor de staat van de auto.

Controleren Auto papieren

Het is natuurlijk ook erg belangrijk om de auto papieren van de Duitse tweedehands auto te controleren. Duitse autopapieren bestaan altijd uit twee documenten, de Fahrzeugbrief en het Fahrzeugschein. Zorg altijd dat u beide documenten heeft, anders is het niet mogelijk om de auto te importeren! Naast de autopapieren is de CVO handig om te hebben, omdat hier waarden als de Co2 uitstoot op staan vermeld (een origineel document waarop alle technische gegevens staan van de auto).

Betalen

Als alles is gecheckt en gecontroleerd kunnen we overgaan tot de betaling. Wanneer u ervoor kiest om de Duitse tweedehands auto zelf aan te schaffen dan is het raadzaam om het bedrag in contanten te betalen. U heeft zo een betere onderhandelingspositie en minder risico dan wanneer u het bedrag overmaakt via bank voordat u de auto heeft geïnspecteerd.

Wanneer wij de auto voor u mogen aanschaffen zullen wij het bedrag betalen. Dit doen wij ook ter plekke, nadat we de laatste prijsonderhandelingen met de verkoper hebben gevoerd, met u alles hebben doorgenomen en u akkoord bent met de specificaties van de auto.

 

Wilt u graag dat EU-Import dit traject voor u bewandeld, vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in.

 

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD