FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

 BPM Import

 

Wanneer betaald u BPM bij Import?

 

In principe bent u BPM plichtig zodra door import uit het buitenland een voertuig is aangeschaft. Natuurlijk zijn hier door de Belastingdienst enkele regels en uitzonderingen over BPM bij Import op bedacht. Mochten enkele regels onduidelijk zijn of wilt u graag aanvullende informatie van onze medewerkers, vul dan vrijblijvend ons aanvraagformulier in.

 

U moet bpm betalen in de volgende gevallen:

  • U wilt een auto, motor of bestelauto in het Nederlandse kentekenregister registreren. U betaald dan BPM door de import van het voertuig, omdat het nu nog op een buitenlands kenteken staat en u hier graag een Nederlands kenteken voor wilt hebben.
  • U maakt gebruik van de openbare weg in Nederland met een bestelauto die tot personenauto is omgebouwd. U hebt veranderingen aan de bestelauto aangebracht, waardoor deze niet meer voldoet aan de fiscale inrichtingseisen aan bestelauto's. U word hierdoor BPM plichtig en daarom zijn de algemene regels bij import van toepassing.
  • U gebruikt als inwoner van Nederland een voertuig dat niet is geregistreerd in Nederland. U gebruikt dat voertuig op de openbare weg in Nederland. .
  • U voldoet niet meer aan de voorwaarden van de ondernemersregeling of gehandicaptenregeling. U moet zorgen voor de afdracht van BPM omdat door import het voertuig (met een buitenlands kenteken) in Nederland is gekomen.
  • U voldoet niet meer aan de regeling taxivervoer of openbaar vervoer.
  • U woont in Nederland en u wilt langer dan 14 dagen in Nederland rijden met een voertuig met een buitenlands kenteken die u in het buitenland hebt geleend, gehuurd of geleaset. Is de periode genoemd in het huur- of leasecontract niet langer dan 4 jaar? Dan betaalt u alleen bpm over de huur- of leaseperiode.
  • U hebt de motor van uw personenauto binnen 3 jaar na inschrijving in het kentekenregister in een zodanige staat gebracht dat de CO2-uitstoot hoger is dan de CO2-uitstoot waarover belasting is betaald.

 

 

Zoekopdrachten gerelateerd aan BPM Import

bpm import berekenen

bpm berekenen

bpm berekenen auto

 

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD