FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

BPM Calculator Import

 

Deze BPM calculator berekend voor u de BPM over een auto die u laat importeren uit het buitenland. 

Berekening van de BPM

De BPM van personenauto’s wordt deels berekend op basis van de catalogusprijs en deels op basis van de CO2-uitstoot (zuinigheid) van de auto. Elektrische auto’s en zeer zuinige auto’s, zijn vrijgesteld van BPM. In het kentekenregister van RDW (het vroegere Rijksdienst voor het Wegverkeer) staat hoeveel CO2 een voertuig uitstoot. Kan de automobilist geen CO2-uitstoot vaststellen, dan gelden standaardwaarden BPM.

CO2-uitstoot alleen bij personenauto’s

De koppeling van de BPM aan de CO2-uitstoot geldt alleen voor personenauto’s. Bij een bestelauto of motor kijkt de Belastingdienst enkel naar netto-catalogusprijs. Er is rekening mee gehouden om deze informatie in de formule verwerken van de BPM Calculator van import, maar is echter wel achterhaald.

Vandaar dat deze berekening  van BPM calculator import met de grootst mogelijke zorg is samengesteld maar kunnen wij hier geen rechten aan deze berekening ontleend worden.

klik hier voor de BPM regeling 2012

Echter is EU-import een specialist in het calculeren van de BPM. WIlt u hulp bij uw berekening, vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in.

 

 

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD