FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

BMW BPM


Als u een BMW wilt kopen in Duitsland en deze wilt importeren in Nederland, dan moet u rekening houden met bijkomende BPM. BPM staat voor belasting van personenauto’s en motorrijwielen.

Het berekenen van het exacte BPM bedrag is erg lastig. U kunt dit uiteraard zelf berekenen via de Belastingdienst site. Let wel op, dit bedrag wat hier uit komt, kan vaak afwijken van het werkelijke BPM bedrag. EU-import is expert op het gebied van auto’s importeren en heeft dagelijks te maken BPM bedragen. Wij zijn dan ook in staat om voor u het bedrag te berekenen.

De BPM verschilt per auto. Wilt u bijvoorbeeld voor een BMW het BPM bedrag weten, dan moet u rekening houden met de volgende punten:

  • Netto catalogusprijs
  • Bouwjaar van de auto
  • Kilometerstand
  • CO2 uitstoot
  • Aanwezige opties en accessoires

BMW is veruit het meest geimporteerde auto merk. Op zich is dat niet gek, want BMW is natuurlijk een echt Duits automerk waarvan er zeer veel verkrijgbaar zijn bij onze Oosterburen. Als u op zoek bent naar een BMW dan is het altijd raadzaam om ook eens over de grens te kijken. Het importeren van een BMW loont zich, ook al betaald u hier nog BPM over. Door het zeer grote aantal BMW’s dat beschikbaar is in Duitsland, is de prijs erg gunstig. Bovendien vindt u door het grote aantal altijd wel een BMW die precies aan uw wensen voldoet. EU-Import is gespecialiseerd op het gebied van BPM. Omdat wij zoveel BMW’s invoeren, kunnen wij ook wel zeggen dat we nog specifieker zijn gespecialiseerd in de BPM van BMW’s. Wij adviseren daarom iedereen, zonder arrogant over te komen, die een BMW wil gaan importeren om dat via ons te doen. Een offerte is altijd vrijblijvend bij ons.

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD