FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

Autoweek BPM

 

De BPM calculator van autoweek is een berekening van de BPM in grote lijnen.
De prijs die in de BPM calculator van Autoweek staat aangegeven als BPM bepaling is het uiterste wat u zou moeten betalen. Dat betekent dus dat de BPM alleen maar lager kan worden en nooit hoger.

Autoweek gaat uit van de Nederlandse bruto aanschafprijs, inclusief de eventuele accessoires van het betreffende bouwjaar. De Autoweek BPM calculator berekent de BPM voor zowel het toelatingsjaar als voor 2012. Als u een auto importeert mag u de BPM berekening gebruiken die de gunstigste waarde oplevert.Verder is de berekening gebaseerd op regelgeving die van toepassing is vanaf 1 januari 2012.
Op de site van Autoweek vindt u de calculator voor het berekenen van de BPM. Je vult het formulier in en krijgt uiteindelijk twee uitkomsten van BPM berekeningen een van het bouwjaar van de auto als je hem toen zou invoeren en een van nu. De belastingdienst is meer gaan letten op de CO2 uitstoot van een auto.

Kijk hier voor de Autoweek BPM Calculator: http://www.autoweek.nl/bpmcalculator.php

Zoals eerder aangegeven, is deze BPM bepaling via Autoweek redelijk relatief. EU-Import is in staat om de BPM zeer exact te bepalen. Wilt u onze hulp, vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Zoekopdrachten gerelateerd aan 'Autoweek BPM'

BPM Berekening

BPM betalen

BPM berekenen

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD