FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

Auto’s nieuw

 

Nieuwe auto’s zijn vaak duur wat betreft de aanschaf waarde, daarom is het slim om juist nú, te overwegen wat je aanwilt schaffen. Bijvoorbeeld een energiezuinige auto is de rage en daar profiteer je dan natuurlijk ook aan. Maar als echte autoliefhebber, wil je liever een monster of droom auto rijden die veel kan slurpen dan de niet - spraakmakende hybride auto. Daarom is het ook interessant om een jong gebruikte wagen aan te schaffen. Deze zijn in tegenstelling met meerdere opties verkrijgbaar en scheelt het een stuk in je portemonnee.

Tegenwoordig zijn auto’s nieuw niet opgewassen tegen de jong gebruikte auto die veel malen goedkoper kunnen zijn, waarbij ook nog meerdere opties al aanwezig zijn op de auto. Namelijk veel mensen willen kost wat kost in een nieuwe auto rijden, dit is dan misschien een overweging om niet auto’s nieuw te kopen, maar gewoon verder kijkt en met je verstand een auto koopt, I.p.v. je gevoel.

Ook bleek er uit onderzoek dat Afgelopen jaar minder nieuwe auto’s uit het buitenland werden gehaald, zo blijkt uit een onderzoek van VWE voertuiginformatie en –documentatie. In totaal ligt het aantal geïmporteerde occasions over afgelopen jaar negen procent lager dan 2010.

Wilt u meer informatie, vul dan vrijblijvend ons aanvraagformulier in.

 

Gerelateerde zoekwoorden aan ‘auto’s nieuw’

auto uit Duitsland importeren

auto uit Duitsland importeren kosten

importeren van een auto's

invoeren auto uit Duitsland bpm berekenen

 

     

 

 

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD