FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

Autokopen in Duitsland

Hoe gaat het autokopen in zijn werk?
Bij het autokopen in Duitsland komen verschillende belangrijke zaken kijken. Waar vind ik de auto, hoe ga ik betalen, hoe vervoer ik de auto naar Nederland en het belangrijkste bij het autokopen in Duitsland is natuurlijk hoe verkrijg ik een Nederlands kenteken .
Dit zijn allemaal zaken waar wij alles van weten en waar we dus ook iedere dag mee te maken hebben. Daarom kunnen wij  alle verschillende, belangrijke en moeilijke zaken uit handen nemen. Alles wat u dan hoeft de doen, is het aanvraag formulier op onze site invullen.

Hoe vind ik een auto in duitsland?
Voor het autokopen in Duitsland zijn verschillende beschikbare websites, waar ook EU-import gebruik van maakt.  De beste sites bij het Autozoeken in Duitsland zijn: www.mobile.de en www.autoscout24.de.

Hoe ga ik betalen?
Als u een auto gaat kopen in Duitsland zal er uiteraard ook betaald moeten worden bij de verkoper. U kunt op 2 verschillende manieren betalen bij het autokopen, zowel per overschijving dan wel contant. Het meest verstandige bij het autokopen in duitsland is contant betalen. Per overschrijving is het meest risicovol, want u koopt een auto via een advertentie die u nog nooit echt heeft gezien. Bij het autokopen in Duitsland zit altijd risico. Dus let op er is altijd risico, bij EU-IMPORT heeft u dit risico niet.

Hoe vervoer ik de auto naar nederland?
Als u een auto heeft gekocht zal deze ook naar Nederland moeten komen. Een particulier kan  de auto alleen meenemen op een auto ambulance, maar de importeur kan de auto ook meenemen met handelaars kenteken. De methode van de importeur is financieel natuurlijk veel interessanter.

Hoe verkrijg ik een Nederlands kenteken.
De enige manier in Nederland om een Nederlands kenteken te krijgen, is om de auto door de RDW te laten keuren en vervolgens bij de Belastingdienst aan te geven. Dit is natuurlijk dagelijkse kost en een van de specialiteiten  van EU-Import.

Zoekopdrachten gerelateerd aan 'Autokopen Duitsland'

auto duitsland occasion

autosite duitsland

auto importeren uit duitsland

mercedes kopen duitsland

auto duitsland

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD