FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

Auto Import: Ford Tourneo Connect Swb - Importeren Duitsland

Hier treft u de verschillende typen van de door u geselecteerde Ford Tourneo Connect Swb aan, welke de afgelopen 7 jaren leverbaar zijn geweest.

In de prijs van een auto zit de BPM opgenomen, deze kosten vormen een substantieel deel van de uiteindelijke prijs van de door u te kopen auto. De bpm hangt voornamelijk af van de milieuspecificaties, zoals met name de co2-uitstoot en het verbruik. Het is daarom van groot belang bij het importeren van een auto.

Om u te helpen bij het zoeken naar een mooie importauto voor u, biedt EU-Import u deze service.

Zowel bij een nieuwe auto, als wanneer u naar een van de occasions op zoek bent, heeft u hulp aan de gegevens van de modellen die in Nederland leverbaar zijn geweest zoals u hier op deze pagina aantreft.

Het maken van een voordelige keuze zorgt dat de voordelen en de besparing groter worden. Omdat de bpm lager is, wordt de auto goedkoper en de winst, welke ook bestaat uit beter onderhoud, kwaliteit, lagere kilometerstand en luxe uitrusting, op de totale prijs groter. Over een paar jaar bij inruil of verkoop kunt u de gekochte auto ook makkelijker verkopen tegen de hoogste prijs.

Ondanks dat deze tabel een goed inzicht geeft in de te verwachten waarden, kunnen auto's het buitenland marginaal andere waarden kennen. De regels in onder andere Belgie, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Italie, Engeland en Duitsland wijken soms af van de Nederlandse regels waarop fabrikanten hun producten afstemmen.

EU-Import kan u helpen bij het invoeren of de export van een auto.2010
Diesel
Type Versnellingsbak Verbuik in l/100km Verbuik in km/l CO2 in gr/km Energielabel
1.8Tdci 66Kw H5 6,4 15,6 168 E
1.8Tdci 81Kw H5 6 16,7 159 E

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD