FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

Auto uit Duitsland halen

 

Een auto uit Duitsland halen is niet zo makkelijk dan het lijkt. Er zit een heel proces bij het invoeren van een auto uit Duitsland. Wat komt er allemaal bij kijken?

Auto opzoeken

Het beste om een auto uit Duitsland op te zoeken is via de site’s : www.autoscout24.nl en www.mobile.de . Op deze site’s heeft u veel keuze uit verschillende auto’s. Het aanbod in Duitsland is daarom ook erg groot, ook de staat van de auto’s is erg goed. Duitsers gaan opzich erg goed met hun auto’s om.

Onderhandelen

Je moet van te voren met de verkoper onderhandelen. Bij de auto onderhandelen werkt niet, omdat je al zo’n lange reis heb gemaakt naar de auto, denkt de verkoper natuurlijk dat je niet zomaar omdraait voor een paar tientjes. Daarom is het beste bij het kopen van een auto uit Duitsland om vantevoren al te onderhandelen met de prijs.

RDW

Als je de auto hebt gekocht moet je de auto laten keuren. Dat moet omdat de auto aan de Nederlandse eisen moeten voldoen. Wij doen dat meestal bij de RDW in Venlo.

Wilt u dit proces uit handen laten nemen? Dat kan, EU-Import is gespecialiseerd in het invoeren van auto’s vanuit het buitenland. Vul het aanvraagformulier  in, en u krijg reactie op uw aanvraag. Wij werken precies zoals u het wilt en wat u de fijnste manier van werken vind.  

 

Gerelateerde zoekwoorden aan 'auto uit Duitsland halen'

 

Auto importeren Duitsland

Auto invoeren

 

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD