FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

Auto te koop Duitsland

 

Wilt u een auto kopen in Duitsland dan kunt u alles aan ons overlaten. Wij verzorgen voor u het hele traject van auto kopen, inspecteren tot rijklaar maken en uitlevering. Vul nu het aanvraagformulier in en wij helpen u graag verder. Dit zijn de zaken waar u aan moet denken, als wij voor u een auto kopen in Duitsland.

  • Onderzoeksplicht
  • Leveringstermijn 
  • Garantie
  • Overschrijven van het kentekenbewijs
  • Verzekering en vrijwaringbewijs

Onderzoeksplicht

Staat er een auto te koop  in Duitsland, dan moet de verkoper  ons inlichten over de mankementen en gebreken van de auto. Hier vragen wij dan ook discreet naar. Ook hebben wij de plicht om de auto te onderzoeken, en dat doen we dan bijvoorbeeld door middel van een proefrit. Tijdens deze proefrit gaan we de auto uitproberen, dit door uiteenlopende snelheden te proberen. We kijken hoe de auto reageert  als je over verschillende soorten wegen rijdt. Ook worden alle (elektrische) voorzieningen zoals centrale vergrendeling, ramen, lampjes, ventilatie, verwarming en de werking van de airconditioning zeer goed gecontroleerd.  Verder controleren wij de kilometerstand en wat de geschiedenis is van de auto. Heeft hij op tijd zijn beurten gehad? is een onderhoudsboekje aanwezig?

Als dit uitvoerig is gedaan, geven wij daarna aan u door, wat voor informatie van toepassing kan zijn van de auto. En daarbij geven wij aan of u door kan gaan met de aankoop of dat u daar beter van af kan zien. Wij hebben dan ook nooit ontevreden klaten en ook geen miskopen. 

Leveringstermijn 

De leveringstermijn is van te voren afgesproken. We streven er naar, om een maand na de afspraak de auto uit te leveren. Als er een vaste datum is afgesproken, dan leveren wij op die datum uit.  

Garantie

Omdat de auto te koop is in Duitsland, moeten wij de auto importeren en heeft u geen garantie, maar deze kunt u wel bij ons afsluiten.

Overschrijven van het kentekenbewijs

Ook dit wordt door ons geregeld. Als de auto rijklaar is gemaakt, kunt u de auto op komen halen. De overschrijving wordt dan ook verzorgd.

Verzekering en vrijwaringbewijs

Ook dit wordt door ons geregeld. Vanaf het moment dat het kenteken op uw naam staat, bent u verplicht een WA-verzekering voor uw auto te hebben. Ook het vrijwaringbewijs voor uw ingeruilde auto is zeer belangrijk. Want daarmee bent u niet aansprakelijk voor schades, veroorzaakt met uw oude auto.

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD