FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

Auto invoeren uit Nederland

 

U wilt een auto uit Duitsland invoeren in Nederland. Hoe gaat het in zijn werk? De volgende stappen zullen dan doorlopen worden:

  • Auto zoeken; het eerste waar u mee begint, is een auto zoeken naar uw keuze. Dat op: www.mobile.de of www.autoscout24.de .
  •  Zodra u een auto heeft gevonden gaan, moet er een BPM berekening gemaakt worden. Als we die voor elkaar hebben, nemen we contact op met de klant en de verkoper en dan gaat de aankoop in proces.
  • Dan begint het transport, we gaan met een gehuurde auto naar de auto die u heeft gezien. Wij kijken of de auto goed  is, als dat zo is,kopen we de auto terplekke. Dan rijden we terug naar Nederland.
  • Eenmaal weer in Nederland, gaan we naar de RDW en laten we de auto keuren of hij aan de juiste eisen voldoet. Hier zorgen we ook voor de juiste BPM aangifte, dit is bij het invoeren  in Nederland een routine klus voor EU import. Als de BPM is betaald hoeven we alleen nog de kenteken platen aan te vragen en dan is het proces bijna voltooid.
  • Als laatste moeten we nog de auto tenaamstellen. Dit kan alleen samen met de klant en bijbehorend rijbewijs.

Zijn voorgaande stappen allemaal doorlopen, dan  is het proces voltooid en kan de klant trots rond rijden in zijn nieuwe auto.

EU-Import zorgt voor heel dit proces. Wij vragen voor dit proces een kleine Fee, maar omdat wij altijd zorgen dat u het laagste bedrag aan BPM betaald, bent u altijd voordelig uit. Wilt u dat EU-import dit traject voor u gaat doorlopen, vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in.

Zoekopdracht gerelateerd aan 'Auto invoeren uit Nederland'

auto invoeren vanuit nederland

wagen invoeren uit nederland

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD