FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

Hoe auto importeren uit Duitsland?

Wij krijgen veel vragen van klanten over hoe een auto te importeren uit Duitsland. Het antwoord op deze vraag begint bij het zoeken naar een auto in Duitsland die aan uw voorwaarden en criteria voldoet. Wanneer wij deze samen met u hebben gevonden, maken we voor u een persoonlijke offerte waarbij u duidelijk ziet wat u kwijt bent aan BPM en alle overige bijkomende kosten als RDW keuring en transportkosten.

 

Wanneer u akkoord gaat met onze offerte, starten we de prijsonderhandelingen van de te importeren auto uit Duitsland. Wanneer het telefonisch contact met de verkoper goed is verlopen en u en wij een positief gevoel hebben over de auto, kunnen we een reis in gaan plannen voor de bezichtiging.

 

We gaan de auto in Duitsland bezichtigen voordat we overgaan tot importeren, omdat het belangrijk is zelf een controle uit te voeren. Zowel technisch als optisch ondergaat de auto aan een grondige keuring. Natuurlijk is het ook mogelijk dat u zelf de auto inspecteert en verdere prijsonderhandelingen voert. Wij doen dit werk echter bijna dagelijks en spreken vloeiend Duits, bovendien staan wij in voor de technische staat van de auto wanneer u de keuring door ons laat uitvoeren.

 

Wanneer alles klopt en u heeft besloten de auto te willen aanschaffen, transporteren we de auto uit Duitsland naar Nederland.

 

We gaan de auto importeren uit Duitsland en zorgen voor de keuring bij RDW en BPM afdracht middels BPM-aangifte bij de Belastingdienst (voorheen Douane).

 

Mocht u verder nog informatie willen dan verwijs ik u graag door naar ons aanvraagformulier, deze kunt u vrijblijvend invullen en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Gerelateerde zoekwoorden aan 'Auto importeren uit Duitsland'

 

Auto importeren Duitsland

Auto invoeren

 

 

 

 

 

 

 

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD