FacebookTwitterLinkedinYoutubeFeed
auto import adres EU-IMPORT
Varenschut 17F
NL-5705 DK Helmond
auto importeren eu-import +31 492 795115
auto import duitsland +31 84 7436372
auto importeren Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
KVK: 17205716
VAT: NL068041494B01

 


Copyright © EU-Import 2012

 

Auto import vanuit Duitsland

 

Jaarlijks worden er duizenden auto's vanuit Duitsland geïmporteerd en deze cijfers stijgen nog steeds. Jaarlijks importeert EU-Import ook honderden auto's, waarvan 90% uit Duitsland. De auto import vanuit Duitsland wordt ook steeds populairder omdat de prijzen in Duitsland veel lager liggen dan Nederland. Om dan de totaalprijs inclusief bpm zo laag mogelijk te houden komt EU-import in actie.

Als u uw totaal prijs inclusief bpm van uw auto import zo laag mogelijk wilt houden, vul dan nu ons aanvraag formulier in op onze website. (Klik hier voor het aanvraag formulier)

Hier het bericht van het jaarverslag van de RDW.

Auto’s importeren steeds aantrekkelijker

Afgelopen jaar importeerden Nederlanders maar liefst 96.608 auto's. Vorig jaar bedroeg dit aantal 77.783, dit geeft een stijging van 24%.

Deze cijfers blijken uit het jaarverslag van de RDW. De RDW geeft aan dat de import van auto's jaarlijks toeneemt en dat die trend zich door lijkt te blijven zetten. De meeste geïmporteerde auto's komen uit Duitsland. Dit is niet zo verwonderlijk, gekeken naar de gunstige ligging en de enorme automarkt.

Naast onze oosterburen wordt de VS ook steeds aantrekkelijker voor de particuliere import van auto’s. Dit is te danken aan de gunstige dollarkoers. Volgens de RDW is een auto vanuit de VS, ondanks de kosten voor verscheping en belasting, vaak nog steeds goedkoper. Een nadeel is echter wel dat de import uit de VS erg omslachtig is, wat het minder aantrekkelijk maakt voor particulieren.

Ook België, Frankrijk, Zwitserland en Italië zijn landen waar veel gebruikte auto's vandaan komen. Uit Zweden worden veel klassiekers naar ons land gehaald. Dat zou komen doordat de Zweden in de winter niet op de wegen pekelen en de Scandinavische klassiekers dus in goede staat verkeren.

 

Zoekopdrachten gerelateerd aan auto import duitsland

een auto uit Duitsland

auto importeren uit duitsland

bpm berekenen auto

een auto importeren Duitsland

auto importeren duitsland kosten

gebruikte auto importeren Duitsland

auto importeren bpm berekenen                                         

                              

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD

RECENT GEIMPORTEERD